Webteksten

Taal Innovatie

Webteksten

Taal Innovatie

Krachtige teksten in duidelijk taal. Goed geschreven teksten op je website trekken meer klanten aan en verdienen zichzelf dus terug.

Toch zijn er nog veel websites die geschreven zijn vanuit het bedrijf en wat ze allemaal kunnen. Inclusief bijbehorende vaktaal en specificaties. Een doelgroep haakt juist aan bij de toepasbaarheid van een (circulair) product of proces.

Taalinnovatie schrijft duidelijke teksten die jouw wensklanten antwoord geeft op hun vragen. Geen wollig taalgebruik en technische termen, maar een verhaal over toepasbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. Kortom, wat het jouw klant oplevert.

Weten hoe jouw website ervoor staat? Lees hier alles over de Websitescan.

Websiteteksten

Content is belangrijk, maar hoe schrijf je nu goed leesbare (SEO-)webteksten? Wat schrijf je op en wat laat je weg? En hoe wordt je zichtbaarder door zoekmachines als Google?

Taalinnovatie schrijft betekenisvolle teksten die een brug slaan tussen jouw bedrijf en de klant. Krachtige teksten in begrijpelijke taal die jouw bezoekers duidelijk maken wat jouw product of dienst hen oplevert en hoe die hun leven mooier, beter of comfortabeler maken.

Hoe pakken we dat aan?
Jij bent de expert op jouw vakgebied. We werken dus samen. Op basis van interview en research vergaar ik veel informatie.

Aan de hand daarvan schrijf ik effectieve webteksten

Icon bullet met een duidelijke boodschap

Icon bullet in leesbare taal

Icon bullet met een logische opbouw

Icon bullet die websitebezoekers aanzetten tot actie

Jouw taak? Dat is het goed lezen van de teksten om te controleren of inhoudelijk alles klopt en of ze aanvoelen als een warme jas. Jouw feedback verwerk ik in een nieuwe versie, zodat je helemaal tevreden bent met het eindresultaat.

SEO-teksten en zoekwoordenonderzoek

SEO webteksten

Taalinnovatie schrijft in de eerste plaats voor jou, voor je bedrijf en niet speciaal voor zoekmachines. SEO staat voor Search Engine Optimization. In goed Nederlands: zoekmachineoptimalisatie. Dat zijn alle activiteiten om een webpagina organisch hoger te laten scoren in een zoekmachine. SEO gaat dus veel verder dan alleen tekstuele dingen zoals zoekwoorden toevoegen, doel en doelgroep scherp hebben, een optimaal aantal woorden en gebruik van titels en tussenkoppen op strategische plaatsen. Taalinnovatie staat daarom voor (website)teksten die SEO-vriendelijk geschreven zijn.

Indien gewenst is een apart zoekwoordenonderzoek zeker mogelijk!

Naast websiteteksten schrijft Taalinnovatie ook allerlei andere zakelijke teksten en marketingteksten zoals blogs, klant- en productartikelen, nieuwsbrieven, rapportages, jaarverslagen, flyers en voor e-mailmarketing. Ook op regelmatige basis.

Naar Contentabonnement

Wil jij ook een duidelijk verhaal?

Taalinnovatie

Rhoon, omgeving Rotterdam

06 108 309 07

annet@taalinnovatie.nl

KvK nummer: 72102373

Btw nummer: NL001968367B74

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief met taaltips en wetenswaardigheden.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.