Werkwijze

Taal Innovatie

Werkwijze

Taal Innovatie

Vergelijk je onderneming met een bouwwerk. Dan begin je ook niet met de afbouw, maar start je met een degelijk ontwerp. Die ontwerpfase is heel belangrijk voor het uiteindelijke resultaat. Met een website is dat net zo.

Een website moet reclame maken met als doel om meer klanten te krijgen. Met Taalinnovatie bouw je in vier stappen aan een stevige marketing. aan een stevige marketing. Daarbij staat centraal

  • waarom je doet wat je doet
  • hoe je dat doet
  • hoe je dat anders doet dan anderen
  • weten wie je wensklanten zijn
  • welke producten of diensten daarbij horen
  • duidelijk maken wat jouw klant daaraan heeft

Stap 1

Websitescan

Is onze website goed? Zijn er verbeterpunten? Staan er fouten in de tekst en is het verhaal logisch? Om te weten hoe je website ervoor staat (en of je straks stappen kunt overslaan) is er de websitescan van Taalinnovatie.

Stap 2

Merkverhaal

Je bedrijf is je merk. Alle tekstuele uitingen van je bedrijf vertegenwoordigen de identiteit van je bedrijf. Een eenduidig en duidelijk verhaal is goed voor je bedrijf én voor je toekomstige klant. Sommige ondernemers hebben dat verhaal niet (meer) scherp. Het Merkverhaal van Taalinnovatie vormt straks de blauwdruk van alle marketinguitingen.

Stap 3

Websiteteksten

Heb jij je merk scherp? Dan moet de website een duidelijke weerspiegeling zijn van je merk. Je website is de thuisbasis van alle communicatie ‘naar buiten’. Met duidelijke SEO-teksten in begrijpelijke taal en een logische structuur gaan jouw klanten ‘aan’!

Stap 4

Contentabonnement

Content betekent niets anders dan inhoud. Om meer bezoekers naar je website te trekken heb je (tekstuele) content nodig die zorgt voor meer kijkers op je website. Denk aan blogs, een maandelijkse nieuwsbrief, e-mailmarketing, flyers en artikelen. Goed voor je online zichtbaarheid én voor je SEO.

Wil jij ook een duidelijk verhaal?

Taalinnovatie

Rhoon, omgeving Rotterdam

06 108 309 07

annet@taalinnovatie.nl

KvK nummer: 72102373

Btw nummer: NL001968367B74

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief met taaltips en wetenswaardigheden.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.