Wie is Annet van der Graaf van Taalinnovatie?

Taal Innovatie

Wie is Annet van der Graaf van Taalinnovatie?

Taal Innovatie

Wie is Annet? Wat voor teksten schrijft ze met Taalinnovatie? Voor wie schrijft ze teksten? En waarin onderscheidt ze zich van andere tekstschrijvers? In twee minuten heb je antwoorden op deze vragen. Wel even op het rode pijltje klikken, natuurlijk.*

Wat me opviel bij het bekijken van dit filmpje is dat ik helemaal straal als ik over mijn werk vertel. Tof om dat bij jezelf terug te zien!

Wil jij ook een duidelijk verhaal in je (web)teksten?

Weet jij waar je voor staat met je bedrijf, maar niet hoe je dat het beste kunt vertellen? Dan help ik je met teksten waarin jouw boodschap staat in duidelijke taal. Een tekst waar jouw doelgroep op aanhaakt en die klanten opleveren. Maar ook als je niet (meer) goed weet waar jouw bedrijf voor staat, denk ik met je mee en schrijf ik daarna een blauwdruk van jouw Merkverhaal.

*Met dank aan Anita Pauwels van Targets2Reach 🙂

Wil jij ook een duidelijk verhaal?

Taalinnovatie

Rhoon, omgeving Rotterdam

06 108 309 07

annet@taalinnovatie.nl

KvK nummer: 72102373

Btw nummer: NL001968367B74

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief met taaltips en wetenswaardigheden.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.